RE-IMAGINE

Pris: Kontakt os/Contact us
Tid: 70min

RE-IMAGINE

RE-IMAGINE er inspireret af John Lennons ikoniske nummer “Imagine”, hvis tekst beskriver en utopisk samfundsvision, der samler på tværs af geografiske, økonomiske, religiøse og ideologiske grænser. I 2021 fylder nummeret Imagine 50 år, og med koncerten RE-IMAGINE ønsker vi at hylde Lennons vision og eftermæle ved at inspirere til i fællesskab at gentænke hvilken fremtid vi ønsker for samfundet, menneskeheden og vores fælles planet.

Gennem et alsidigt repertoire af populære og improviserede numre afsøger gruppen i samspil med publikum, fortællingernes og selvfortællingernes magt, og med hvilken vision vi kan tegne vores fremtid i kraft af disse.

Vokalensemblet Dopplers er et eksperimenterende performance ensemble med vekslende besætninger, ledet af Astrid Vang-Pedersen. Gruppen arbejder i krydsfeltet mellem genrer med et særligt fokus er på kommunikativ optræden gennem introduktioner, inspirerende koreografier og publikums-interaktion. Gruppen komponerer og arrangerer det meste materiale selv, men inddrager også kendte værker.